Verhuisbedrijf Malden

Bent u aan het zoeken naar een geschikt verhuisbedrijf in Malden? Zoek dan niet verder, want in Van Dijk Verhuizingen heeft u een Erkende Verhuizer die graag uw volledige verhuizing van A tot Z overneemt. Gespecialiseerd in verhuizingen ook van- en naar Malden en omstreken bekijken we graag naar de beste invulling van uw verhuizing. Onze verhuizers zijn professioneel opgeleid en staan voor een vlekkeloze verhuizing voor kleine als grote inboedels, zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Vul eenvoudig uw gegevens in voor een volledig vrijblijvende offerte of neem contact op via de telefoon op 0485 56 2556.

Vraag een verhuisofferte aan

USP’s

Van Dijk verhuisbedrijf Malden

Ondanks dat wij ons hebben gevestigd in Boxmeer zijn wij sterk verbonden met de regio van Malden. In 1945 startte ons bedrijf namelijk met het vervoeren van pakketten vanuit Nijmegen. Pas in 1994 vestigde Van Dijk zich in Boxmeer. Al jaren komen onze verhuisprofessionals daarom in de regio van Malden en Nijmegen en zijn wij een welbekend verhuisbedrijf in Malden. Onze verhuisdienst leent zich voor de hele gemeente Heumen en de omliggende regio, waardoor wij graag uw verhuizing van of naar Malden (of omgeving) faciliteren.

Diensten Van Dijk verhuisbedrijf Malden

Van Dijk verhuisbedrijf Malden levert een totaaldienst. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft over de logistieke ongemakken. Ook planmatig nemen wij alle zorgen uit handen. Onze totaaldienst is op te delen in verschillende diensten die aan bod kunnen komen, afhankelijk van de situatie en het type verhuizing.

Verhuisbedrijf Malden Van Dijk biedt:

 • Verhuizen
 • Opslaan
 • Handyman
 • De- & montage
 • In- en uitpakken
 • Grote stukken verhuizen

Heeft u vragen over onze verhuisdiensten? Vul dan ons vrijblijvende offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0485 56 2556.

Verhuizer Malden

Wanneer u op zoek bent naar een verhuizer in Malden, zoekt u naar zekerheid over deze verhuisdienst. Van Dijk Verhuizingen staat voor een persoonlijke omgang met een kwalitatieve verhuizing. U kiest voor Van Dijk verhuizer wanneer u verhuisplannen heeft en begeleid wilt worden in het gehele verhuistraject. Wij ontnemen u van alle zorgen en ongemakken die een verhuizing met zich meebrengt. Als bedrijf zijn wij aangesloten bij het landelijke netwerk Erkende Verhuizers. Zo bent u bent u verzekerd van een professionele dienst, door een vakkundige verhuizer in Malden. Als Erkend Verhuisbedrijf garanderen wij u een zorgvuldige verhuizing. Onze verhuizers zijn vakmensen die opgeleid zijn tot professionele verhuizers. Uw spullen zijn verzekerd, dit is een voordeel van een Erkend Verhuisbedrijf.

Erkend Verhuisbedrijf Malden

Wij hechten grote waarde aan de zekerheid van onze klanten, iets wat in een chaotische verhuisperiode enorm wenselijk is. Daarom zijn we - naast een onderdeel van Mondial Movers - aangesloten bij het landelijke netwerk van Erkende Verhuizers. Een erkend verhuisbedrijf in Malden en omgeving, voor een zorgeloze verhuizing, uitgevoerd door gespecialiseerde vakmensen. Met erkende verhuizer wordt tevens bedoeld dat onze verhuizers discreet en verantwoord met uw spullen omgaan. 

Onze verhuizers zijn professioneel en zijn vaak bekend met uw regio. Dit zorgt voor een geruisloze verhuizing, met een voorspoedige verhuisdag. De omgang met mensen, het willen aanpakken en het klaarstaan voor anderen kenmerkt onze organisatie en die is duidelijk terug te zien bij onze verhuizers én in onze bedrijfscultuur. Dat is hetgeen wat ons onderscheidt.

 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 


Hoe gaan we te werk


Over Van Dijk Verhuizingen

Al meer dan 75 jaar staan onze professionals voor u klaar met een persoonlijke en transparante aanpak. Onze verhuizers hebben verstand van aanpakken, maar vooral affiniteit met het vak. Wij houden van duidelijkheid en staan daarom voor transparantie en daarbij vormen genegenheid en eerlijkheid de belangrijkste waarden voor ons. Dit ziet u terug in het keurmerk ‘Erkende Verhuizer’. Daarnaast zijn wij onderdeel van het landelijke Mondial Movers.
Klanten Vertellen - Mondial Van Dijk

Van Dijk - De duurzame verhuizer

 • Gedeeltelijk elektrisch wagenpark aan verhuiswagens
 • Wij geven restmeubilair een tweede bestemming
 • 96% van de materialen geven wij een nieuwe bestemming

Flexboxopslag

Een container aan huis voor een verhuizing? Daar biedt van Dijk diverse mogelijkheden voor. Kijk eens op ons aparte ingerichte website hiervoor; flexboxopslag.nl. Hier kun je eenvoudig een offerte opvragen én zelfs direct een container aan huis bestellen.

Contact Flexboxopslag

Selfstorage

Het zelf opslaan van uw spullen in een bij ons gehuurde ruimte. Dit kan van toepassing zijn wanneer u gaat verhuizen, renoveren of geen ruimte meer uw woning of bedrijf ter beschikking heeft. Van Dijk biedt diverse mogelijkheden in grootte van self storage aan, zodat er altijd een gepaste oplossing is. De self storage ruimtes zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 voor u bereikbaar met een eigen sleutel.

Contact opnemen

Hulp bij verhuizen


Verhuizen naar Malden

Wanneer u gaat verhuizen naar Malden en omgeving, of u verhuist juist vanuit Malden naar een andere woonplaats, dan maken wij het verhuizen graag leuker voor u! Maar uiteraard zorgen we er in eerste instantie voor dat uw spullen ongeschonden worden vervoerd. Klaar voor het verhuizen naar Malden? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand het offerteformulier in of benader ons telefonisch op 0485 56 2556.
 
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Vragen over verhuizen?