Verhuisbedrijf Cuijk

Gaat u uw woning, kantoor, bedrijf, fabriek of bijvoorbeeld school verhuizen en bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf die al uw werk uit handen neemt? Maak dan kennis met Van Dijk verhuizingen. Al meer dan 75 jaar en 4 generaties lang staan wij bekend als Erkend Verhuisbedrijf, uiteraard ook voor de omgeving Cuijk.

Verhuisbedrijf offerte Over van Dijk

Verhuisbedrijf Cuijk

Vanuit ons hoofdkantoor in Beugen, nabij Boxmeer, werken wij dagelijks plannen uit om onze klanten volledig van A tot Z te ontzorgen. Hierbij nemen we niet alleen het belang van onze klant mee, maar denken wij ook aan het milieu. Zo staat duurzaamheid en circulariteit bij ons hoog in het vaandel en proberen wij de levensduur van producten en materialen zo lang mogelijk te maken.

Na een verhuizing blijft er veelal meubilair over. Om te voorkomen dat dit weggegooid wordt, zorgt Mondial Movers in samenwerking met lokale goede doelen voor een tweede bestemming. Hierin geven wij zelf, bij onze eigen kantoren, het goede voorbeeld.

Heeft u interesse in onze verhuisservice? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u via onze website direct een verhuisbedrijf offerte Cuijk opvragen.

Erkend verhuizer omgeving Cuijk - Van Dijk verhuizingen

Mondial van Dijk Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven en heeft louter opgeleide verhuizers in dienst. Ware professionals, allemaal afkomstig uit onze regio. De leeftijdsopbouw van ons team is uiteenlopend: van twintigers tot zestigers. En ook deze laatsten zijn nog geregeld voor ons actief.

Kiest u voor een Erkend Verhuizer, dan kiest u voor zekerheid, professionaliteit en ontzorging. Naast deze aspecten, geniet u van vele voordelen, zoals:

 • Verhuisdozen, bakken en kisten in meerdere formaten aanwezig;
 • Beschermmateriaal zoals loopmatten, liftbescherming etc.
 • Speciaal ingerichte verhuiswagens in meerdere formaten;
 • Getraind personeel;
 • U hoeft zelf (als u dat wilt) niets te doen;
 • Snelle realisatie van een verhuizing;
 • Verhuisbedrijf met (tijdelijke) opslag indien nodig;
 • Inpak en uitpakservice mogelijk;
 • Montage- en demontage service mogelijk.

Op basis van uw wensen en behoeften maken we een plan, dit doen we zodat u optimaal profiteert van het uit handen geven van uw verhuizing. Naast particuliere verhuizingen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor zakelijke verhuizingen. Met meer dan 75 jaar ervaring in verhuizen kunnen wij ons zeker een professioneel verhuisbedrijf noemen.

Verhuizer Cuijk

Binnen onze regio staan wij bekend als Erkend Verhuizer en werken wij dagelijks met hart en ziel voor onze klanten. Eerlijkheid en genegenheid vormen bij ons de belangrijkste waarden, zo proberen wij dagelijks nét dat extra stapje te zetten voor ons klanten en bij alles wat we doen, proberen we het milieu zo veel mogelijk te ontlasten.

Met onze verhuisservice en facilitaire diensten kunnen wij u zowel helpen bij een particuliere verhuizing als zakelijke verhuizing. Uw verhuizing regelen wij van A tot Z, waardoor uw verhuizing veel efficiënter verloopt dan wanneer u dit niet uitbesteed.

Heeft u interesse in onze verhuisservice? Vraag vandaag nog snel uw offerte op via onze website.

Wist u dat...

 • Wij ook verhuizen met in en uitpakken kunnen verzorgen?
 • Wij ook verhuizen met demonteren en monteren?
 • Als u gaat verhuizen er altijd een handyman ter plaatse is?
 • Alles diensten m.b.t. verhuizen door ons geregeld worden?
 • Wij als familiebedrijf meer dan 200 mensen helpen verhuizen?
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Dijk verhuizingen – verhuizer regio Cuijk

Verhuizer wordt je niet omdat je van sjouwen houdt. Wij zijn verhuizer omdat we affiniteit hebben met mensen en het verlenen van hulp. Met meer dan 75 jaar ervaring weten wij als geen ander u tijdens een verhuizing te ontzorgen.

Met een gedegen verhuisplan gaan we aan de slag om uw verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. U wordt van A tot Z ontzorgd en geniet zelfs na de verhuizing van onze diensten en voordelen.

Van Dijk Verhuizingen voldoet aan alle certificeringen en keurmerken die u van een erkende verhuizer mag verwachten. Heeft u interesse in onze verhuisdiensten in de omgeving van Cuijk? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Makkelijk Verhuizen
groot en klein


Vragen over verhuizen?

Contact