Verhuisbedrijf Deurne

Op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in de regio van Deurne? Bekijk dan eens de diensten van Van Dijk verhuizingen. Met meer dan 75 jaar ervaring in het verhuizen, weten wij als geen ander u te ontzorgen voor,- tijdens en na de verhuizing.

Verhuisbedrijf offerte Over van Dijk

Verhuisbedrijf Deurne

Dagelijks staan wij met een groot team van gemotiveerde medewerkers klaar om onze klanten moeiteloos van A naar B te verhuizen, waarbij alle gemaakte afspraken nagekomen worden en onze klanten meer dan tevreden zijn.

Van Dijk verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers. Mondial Movers is een landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven en heeft louter opgeleide verhuizers in dienst. Zo weet u zeker, dat u het beste verhuisbedrijf in Deurne in de arm heeft genomen en wij weten wij, dat wij aan al uw verwachtingen kunnen voldoen. Wij zijn verhuizer omdat we affiniteit hebben met mensen en het verlenen van hulp. Eerlijkheid en genegenheid vormen hierbij onze belangrijkste waarden.

Heeft u interesse in onze verhuisservice? Neem dan gerust contact met ons op. Direct een offerte opvragen kan uiteraard ook via onze website.

Erkend verhuizer in Deurne

Als partner van Mondial Movers zijn wij vooral actief als verhuisbedrijf in Deurne, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Oss, Uden, Helmond, Eindhoven, Venlo. Op verzoek zijn wij ook actief als verhuisbedrijf in heel Nederland.

Onze uitvalsbasis bevindt zich in Beugen, nabij Boxmeer en Cuijk. Mede door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat verhuizen veel meer is dan uw spullen van A naar B te verplaatsen. Zo denken wij verder en staat bijvoorbeeld circulariteit en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. 

Het inschakelen van Van Dijk verhuizingen kent vele voordelen! Wist u bijvoorbeeld dat:

 • Wij ook verhuizen met in en uitpakken kunnen verzorgen?
 • Wij ook verhuizen met demonteren en monteren?
 • Als u gaat verhuizen er altijd een handyman ter plaatse is?
 • Alle diensten m.b.t. verhuizen door ons geregeld wordt?
 • Wij als familiebedrijf meer dan 200 mensen helpen verhuizen?

Interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ook als u vragen heeft komen wij graag met u in contact om alle onduidelijkheden toe te lichten.

Verhuizen in Deurne

U bent woonachtig of werkzaam in de omgeving van Deurne en bent voornemend te verhuizen? Heeft u dan weleens gedacht aan het inschakelen van een Erkend Verhuisbedrijf? Van Dijk verhuizingen is met meer dan 75 jaar ervaring in het verhuizen van woningen, kantoren, laboratoriums, onderwijsinstelling en overheidsgebouwen uw verhuispartner.

Voorafgaand aan de verhuizing is het belangrijk dat u uw verhuisplanning goed op orde heeft. Tijdens het plannen om te verhuizen komen er ontzettend veel dingen op u af. Er kunnen verhuisdozen worden geregeld, meubels worden gedemonteerd en ingepakt en er moet (meestal) een verhuiswagen worden geregeld. Misschien heeft u ook meubels over na de verhuizing die u niet meer nodig heeft en duurzaam wilt laten opruimen of hergebruiken.

Hulp nodig bij uw verhuizing in Deurne? Contact Erkend Verhuizer Van Dijk verhuizingen uit Boxmeer. Een team van professioneels staat klaar om u tijdens de verhuizing van A tot Z te ontzorgen. Interesse? Vraag gerust meer informatie op.

Wist u dat...

 • Wij ook verhuizen met in en uitpakken kunnen verzorgen?
 • Wij ook verhuizen met demonteren en monteren?
 • Als u gaat verhuizen er altijd een handyman ter plaatse is?
 • Alles diensten m.b.t. verhuizen door ons geregeld worden?
 • Wij als familiebedrijf meer dan 200 mensen helpen verhuizen?
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Van Dijk verhuizingen

Wij zijn van Dijk verhuizingen uit Boxmeer. Met een groot team van gemotiveerde medewerkers staan wij al meer dan 75 jaar voor u klaar met onze dienstverlening. Wij zijn niet verhuizer geworden omdat we van sjouwen houden, maar hebben affiniteit met het helpen van mensen.

Dagelijks staan wij met een team professionals klaar om onze klanten van A tot Z te ontzorgen én doen wij nét dat stapje extra. Heeft u interesse in onze diensten, of heeft u vragen? Contact ons gerust!

Makkelijk Verhuizen
groot en klein


Vragen over verhuizen?