Verhuisbedrijf Gemert

Wanneer u op zoek bent naar een verhuizer in Gemert, doet u er goed aan om de diensten van Van Dijk verhuizingen te bekijken. Met meer dan 75 jaar ervaring in het verhuizen van particulieren en bedrijven kunnen wij u als geen ander Erkend Verhuizer ontzorgen.

Verhuisbedrijf offerte Over van Dijk

Verhuisbedrijf Gemert

Van Dijk verhuizingen, met haar hoofdkantoor in Beugen, is aangesloten bij Mondial Movers, een landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. Wanneer u ons inschakelt voor verhuisdiensten, dan weet u zeker dat u te maken krijgt met ware professionals, allemaal afkomstig uit de regio en die nét dat stapje extra zetten. Doordat de leeftijdsopbouw van ons team uiteenlopend is, profiteert u van de snelheid van jong en de wijsheden van oud.

Kortom, bent u op zoek naar een verhuizer in Gemert? Neem dan contact met ons op. Direct een verhuisofferte in Gemert opvragen is uiteraard ook mogelijk via onze website.

Voordelen van een Erkend verhuizer in Gemert

Wanneer u voornemend bent om te gaan verhuizen, komen er veel zaken op u af. Om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, doet u er goed aan om een Erkend Verhuizer in te schakelen. Met een Erkend Verhuizer wordt u niet alleen volledig ontzorgd, maar weet u ook zeker dat zaken veilig en beschermd van A naar B vervoerd worden.

Van Dijk verhuizingen is een familiebedrijf van de vierde generatie en specialist in verhuizen. Met onze verhuisservice en facilitaire diensten kunnen wij u zowel helpen bij een particuliere verhuizing als zakelijke verhuizing. Schakelt u ons in, dan profiteert u van onderstaande voordelen:

 • Verhuisdozen, bakken en kisten in meerdere formaten;
 • Beschermmateriaal zoals loopmatten, liftbescherming etc.
 • Speciaal ingerichte verhuiswagens in meerdere formaten;
 • Getraind personeel;
 • U hoeft zelf (als u dat wilt) niets te doen;
 • Snelle realisatie van een verhuizing;
 • Verhuisbedrijf met (tijdelijke) opslag indien nodig;
 • Inpak en uitpakservice mogelijk;
 • Montage- en demontage service mogelijk.

Indien u vragen heeft, maken we graag een afspraak om al uw vragen toe te lichten. Direct een offerte opvragen kan ook via onze website.

Verhuisbedrijf Gemert

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Gemert? Kies dan voor familiebedrijf Van Dijk verhuizingen. Met onze verhuisservice en facilitaire diensten kunnen wij u zowel helpen bij een particuliere verhuizing als zakelijke verhuizing. Of het nu gaat om het verhuizen van uw woning, kantoor, fabriek, laboratorium, zorginstelling of school. Wij helpen u graag verder.

Als partner van Mondial Movers zijn wij vooral actief als verhuisbedrijf in Gemert, Boxmeer, Nijmegen, Arnhem, Oss, Helmond, Eindhoven en Venlo. Op verzoek zijn wij actief als verhuisbedrijf in heel Nederland. Onze uitvalsbasis bevindt zich in Beugen, nabij Boxmeer en Cuijk.

Van Dijk verhuizingen is zowel voor de particuliere en zakelijke markt hét verhuisbedrijf in Gemert. Wij helpen en ontzorgen u graag voor,- tijdens en na de verhuizing. Benieuwd naar onze diensten? Neem contact met ons op.

Wist u dat...

 • Wij ook verhuizen met in en uitpakken kunnen verzorgen?
 • Wij ook verhuizen met demonteren en monteren?
 • Als u gaat verhuizen er altijd een handyman ter plaatse is?
 • Alles diensten m.b.t. verhuizen door ons geregeld worden?
 • Wij als familiebedrijf meer dan 200 mensen helpen verhuizen?
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Dijk verhuizingen – sinds 1945

Wij zijn Van Dijk verhuizingen uit Boxmeer. Met een groot team van gemotiveerde medewerkers staan wij al meer dan 75 jaar klaar met onze dienstverlening. Onze medewerkers, is ons kapitaal. Wij zijn verhuizer omdat we affiniteit hebben met mensen en het verlenen van hulp. Eerlijkheid en genegenheid vormen hierbij onze belangrijkste waarden.

Naast eerlijkheid en genegenheid staat een schoon milieu bij ons hoog in het vaandel. Met oog voor circulariteit en duurzaamheid proberen wij de levensduur van materialen en producten te verlengen, om zo afval te reduceren en het milieu te ontlasten.

Heeft u interesse in onze verhuisservice? Neem contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch. Uiteraard kunt u ook een offerte verhuisbedrijf opvragen via onze website.

Makkelijk Verhuizen
groot en klein


Vragen over verhuizen?