Verhuisbedrijf Venlo

U bent op zoek naar een verhuisbedrijf in de omgeving van Venlo? Bekijk dan eens wat Van Dijk Verhuizingen voor u kan betekenen. Met meer dan 75 jaar ervaring in het verhuizen van woningen, kantoren, laboratoriums, onderwijsinstellingen en overheidsgebouwen zijn wij uw partner in verhuizingen voor de regio Venlo.

Verhuisbedrijf offerte Over van Dijk

Verhuisbedrijf Venlo

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen zijn wij aangesloten bij een landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. Van Dijk verhuizingen werkt uitsluitend met professionals, allemaal afkomstig uit de regio. Onze mensen vinden een persoonlijke omgang met anderen belangrijk en geven nét dat beetje extra om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bent u op zoek naar een professioneel en een Erkend Verhuizer in de regio van Venlo en wilt u op (korte) termijn verhuizen? Neem dan contact met ons op! Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Direct een offerte voor een verhuisbedrijf in Venlo aanvragen kan ook via onze website.

Erkend verhuizer Venlo

Van Dijk verhuizingen is niet alleen een Erkend verhuizer, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar ook het milieu is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Zo staat circulariteit en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel, zo proberen wij het hergebruik van materialen en inventaris te stimuleren en geven wij overbodige materialen een ander doel. Naast hergebruik is Van Dijk verhuizingen ook groot voorstander van het refurbishen van producten en materialen.

Waarom Van Dijk Verhuizingen?

Eerlijk | Dat duurt het langst.
Vindingrijk | Er is altijd een oplossing.
Met oog voor leven | Zowel mens als materie verdienen aandacht.

De keuze voor het inschakelen van een goed verhuisbedrijf voor het verhuizen van uw inboedel is essentieel. Wij lichten dan ook tijdens een vrijblijvend onderhoud de voordelen van Van Dijk verhuizingen toe, zodat u vooraf weet, wat u kan én mag verwachten van onze dienstverlening.


Verhuizer Venlo

Verhuizen in Venlo, of nabij Venlo? Bekijk dan eens de mogelijkheden omtrent onze verhuisservice voor de regio Venlo.

Van Dijk verhuizingen biedt u een totaal verhuisservice. Als Erkende Verhuizer hebben wij onze diensten zodanig ontwikkeld dat we in staat zijn een verhuizing van A tot Z te regelen, met alle verhuisservice diensten die u mag verwachten, zowel particulier als zakelijk.

Naast de volledige ontzorging van A tot Z, bieden wij u nog vele andere extra’s. Wist u namelijk dat?

 • Wij ook verhuizen met in en uitpakken kunnen verzorgen?
 • Wij ook verhuizen met demonteren en monteren?
 • Als u gaat verhuizen er altijd een handyman ter plaatse is?
 • Alles diensten m.b.t. verhuizen door ons geregeld worden?
 • Wij als familiebedrijf meer dan 200 mensen helpen verhuizen?

Wij werken zowel voor de particuliere als zakelijke branche. Of het nu een grote of kleine verhuizing van uw woning of bedrijfspand gaat, Van Dijk verhuizingen is u graag van dienst.

Wist u dat...

 • Wij ook verhuizen met in en uitpakken kunnen verzorgen?
 • Wij ook verhuizen met demonteren en monteren?
 • Als u gaat verhuizen er altijd een handyman ter plaatse is?
 • Alles diensten m.b.t. verhuizen door ons geregeld worden?
 • Wij als familiebedrijf meer dan 200 mensen helpen verhuizen?
DIRECT OFFERTE BEREKENEN
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Van Dijk verhuizingen

Wij vinden het zeer belangrijk dat u als klant, weet welk Erkend Verhuizer u inschakelt, wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Wij zijn Mondial van Dijk verhuizingen en zijn al meer dan 75 jaar actief in de verhuisbranche.

Ons kapitaal staat niet op de bank, maar werkt iedere dag met zoveel mogelijk plezier op diverse en bijzondere plaatsen. Het zijn onze medewerkers en collega’s! Verhuizer wordt je niet omdat je van sjouwen houdt. Wij zijn verhuizer omdat we affiniteit hebben met mensen en het verlenen van hulp. Eerlijkheid en genegenheid vormen hierbij onze belangrijkste waarden.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Makkelijk Verhuizen
groot en klein


Vragen over verhuizen?